Bizonyára Te is tapasztaltad, hogy túl gyorsan kezdted beírni bankkártyás fizetés közben a PIN-kódot, vagy percekig vártatok a pénztárossal, hogy a fizetést visszaigazolja a rendszer. Ha a Te vállalkozásodban szeretnéd elkerülni a hasonló kellemetlenségeket, akkor jó helyen jársz! Összegyűjtöttük, mi kell egy gyors POS-terminálhoz.

Milyen egy gyors vállalkozás?

Ebben a rohanó világban mindennel lépést kell tartani: a technológiai fejlődéssel, az új trendekkel, a folyamatosan megújuló vásárlói igényekkel és magával az idővel is. Egy gyors vállalkozásban szinte azonnal megjelenik egy-egy új termék, vagy kiegészítő szolgáltatás, amint megjelenik rá a vevői igény és maga a kiszolgálási folyamat is gyors és precíz.

De a vásárló mégis lassúnak fogja érezni a vásárlást, ha percekig kell sorban állnia és a fizetés végén még a fizetési visszaigazolásra is várnia kell.

Egy amerikai kutatás szerint a legtöbb vásárlónál 5 perc az a határ, ami fölött már nem hajlandó kivárni a sorra kerülést.

Így a legtöbben már a sorba sem állnak be, hanem elhagyják az üzletet, ha a sor hosszából arra tippelnek, hogy 5 percen belül nem kerülnének sorra.

Mi állhat egy gyors POS-terminál hátterében?

A gyors POS-terminál titka nem egyetlen alkatrész vagy trükk. A kérdés ennél összetettebb. Fontos a jó hardver, vagyis maga a készülék. A gyors POS-terminál olyan chipeket és áramköröket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a gyors adatfeldolgozást és adattovábbítást bankkártyás fizetés esetén.

Természetesen sok múlik a szoftveren is! A gyors POS-terminál nem csak a legújabb szoftverrel működhet, de fontos a szoftver szempontjából a folyamatos frissítés. Ugyanis az új technológiai megoldások frissítések formájában jutnak el a korábbi verziójú szoftvereket használó POS-terminálokhoz. Az új jogi szabályozások is könnyen beépíthetők egy olyan szoftverbe, amelyre rendszeres frissítéseket ad ki a szolgáltató.

A gyors POS-terminál elengedhetetlen feltétele a gyors internetkapcsolat! Akár vezetékes internet, akár wifi, akár mobilnet kapcsolata van a POS-terminálnak, fontos, hogy ezek az elérhető legjobb sávszélességen tegyék lehetővé az adatforgalmat. Ennek érdekében POS-termináljaink 4G sávszélességgel rendelkeznek, míg a jelenleg forgalomban lévő terminálok jelentős része csak 2G, illetve 3G-s sávszélességgel rendelkezik.

Nem szabad elfelejteni az emberi erőforrást sem! A tapasztalt munkaerő kulcsfontosságú minden vállalkozás esetében. A rendszer ismerete lehetővé teszi a bankkártyás fizetési folyamat zökkenőmentes és gyors végigkísérését.

Mivel a termináljainkon Android operációs rendszer fut, amelyet a lakosság jelentős része ismer.

Így könnyen megtanulható rendszereink működése és a bankkártyás fizetési tranzakció lebonyolítása is könnyebb lesz!

Mitől gyors egy POS-terminál az ExiPay választékában?

Minden terminálunkon gyors Android operációs rendszer fut, amelyet a fejlesztők kifejezetten a pénzügyi tranzakciók lebonyolítására fejlesztettek tovább. Szoftverünket rendszeresen frissítjük Ügyfeleink igényei szerint, amelyet ún. remote módon távolról (helyszíni kiszállás nélkül) tudunk megvalósítani. Az internetkapcsolat és az adattovábbítás szempontjából legmegfelelőbb hardvert és optimalizált szoftvert használunk POS-termináljaink elkészítése során.

Az ExiPay EX-PRO exkluzív megjelenése vonzza a tekintetet, így a vásárlók figyelmét nem csak fizetés közben vonja magára. Ezzel szemben az ExiPay EX-LITE bankkártya terminál kompakt és letisztult, így praktikus olyan helyeken, ahol a terminált asztalokhoz vagy különböző kasszák között mozgatni kell. Az ExiPay EX-M pedig egy igazi mobil POS-terminál! Ezt telefon funkcióval is elláttuk.

Ha Te is lecserélnéd elavult terminálodat, akkor kérj ajánlatot tőlünk és válts gyors POS-terminálra! Ha még bizonytalan vagy, vedd fel velünk a kapcsolatot, hiszen bármilyen vállalkozás számára tudunk testreszabott tanácsot adni a bankkártyás fizetés bevezetéséhez.
Ha kíváncsi vagy POS-terminálokkal kapcsolatos érdekességekre, szabályozásokra, vagy csak érdekel a bankkártyás fizetés modern világa, kövesd Facebook oldalunkat, ahol rendszeresen osztunk meg hasznos és érdekes tartalmakat!